Bugun...


Tahsin Tarhan çok kararlı
Tarih: 14-10-2015 13:06:42 Güncelleme: 14-10-2015 13:06:42 + -


CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi, İzmir Milletvekili, Gazeteci-Yazar Tuncay Özkan Darıca Özdemir Düğün Salonu’nda CHP Darıca İlçe Örgütü ile bir araya geldi. Geceye katılan isimlerden olan CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, 1 Kasım seçimleri öncesinde yaptığı kararlılık dolu konuşmayla, Darıca ilçesinde partilileri tarafından ayakta alkışlandı.

facebook-paylas
Tarih: 14-10-2015 13:06

Tahsin Tarhan çok kararlı

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ı ağırlayan Darıca İlçe Başkanlığı’nın misafirleri arasında CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan da yer aldı. Salonda kısa bir selamlama konuşması yapan ve büyük bir coşkuya neden olan Tarhan, “tüm ilçe örgütümüzü, örgüt emekçilerimizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. Bugün buraya katıldığı için Parti Meclis Üyemiz, sevgili Tuncay Özkan’a çok teşekkür ediyoruz. Bizleri duygulandırdı, onurlandırdı, hırslandırdı, heyecanlandırdı. Sürekli ifade ettiğim bir şeyi tekrarlamak istiyorum. Ben kısmetli bir politikacıyım. 7 Haziran’da seçime gittik, bize hükümeti kurma görevini vermediler. Hakkımızı gasp ettiler. 1 Kasım’da tekrar seçime gidiyoruz. Ben muhalefet milletvekili olmak istemiyorum, iktidar milletvekili olmak istiyorum” diyerek toplantıya katılanlardan yoğun alkış aldı.

YETKİMİZİ ATATÜRK’TEN ALDIK Geceye konuşmacı olarak katılan, CHP PM Üyesi, İzmir Milletvekili, Gazeteci-Yazar Tuncay Özkan ise, “bizler yetkimizi büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarından aldık. CHP’nin kökleri Sivas Kongresi’ne, Kuvva-i Milliye ruhuna dayanmaktadır. Bilinmelidir ki, 1 Kasım, cumhuriyetimizin ve partimizin ikinci kurtuluş savaşıdır. O yüzden 1 Kasım’a kadar çok çalışmalıyız. Yurttaşlarımızı en doğru şekilde bilgilendirmeliyiz. Emeklilerimizin, asgari ücretlilerin yüzü CHP iktidarında gülecek”diyerek sözlerini tamamladı. 

 




Bu haber 52 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Politika Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI